Mindfulness Retreat - 29. august - 3. september 2021

Heading kurs på hytta.jpg


MINDFULNSS RETREAT


29. august til 3. september 2021

Egenomsorg


Elise Jansen og Ingun Mjaaland inviterer til mindfulness retreat med egenomsorg som tema. Ved hjelp av naturen, mind yoga, meditasjon, stillhet og sunn god mat trener vi våre fokus ferdigheter. Det kan hjelpe oss til ro, stressreduksjon, glede og mye mye mer.

Gi deg selv en gave, som kan ha betydning for resten av livet!

Vi bor i en stor moderne laftet hytte i Hemsedal der kost og losji er i inkludert. I tillegg får du oppfølging før og etter retreaten:

✔️ BONUS 
Digitalt samling i forkant og i etterkant av retreaten. Varighet 1 time per gang, i juni og september.


Lærere og vertskap 
Elise Jansen har vært spesielt interessert i Yoga og meditasjon siden tenårene og undervist de siste 20 årene. Hun har en stor verktøykassen fra mange års praksis, utdannelser og kurs. Ved siden av fulltidsjobb som digital rådgiver begynte Elise å undervise egne utdannelser i Mindfulnessbasert Yoga i 2017. Fordypninger i Nevroplastisitet, avspenning og MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) preger hennes undervisning. Hun er ivrig etter å dele de vitenskapelig dokumenterte teknikkene som baserer seg på flere tusen år gamle visdomstradisjoner og underviser en erfaringsbasert praksis.

Ingun Mjaaland oppdaget mindfulness første gang i 2001. Med bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse har Ingun vært ekstra nysgjerrig på samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har videreutdanning innen mindfulness, yoga, muskelterapi og coaching. De siste 15 årene har Ingun hovedsakelig jobbet med ulike stressmestringstiltak for enkeltpersoner og i bedrifter. Ingun brenner for å dele kunnskap som enkelt kan iverksettes i egen hverdag, for økt hverdagsglede og prestasjon.



Ankomst
Med bil fra Oslo ca. 3-3,5 timer og fra Bergen ca. 4 timer. Tog til Gol og buss til Hemsedal. Nettbuss stopper ca. 3 km fra kursstedet og du vil bli hentet med bil. 

Sted
Vi bor i en stor moderne laftet hytte. Det vil være maks 10 deltakere på retreaten. 

Pris kr. 9.970,- inkluderer, retreat med kost og losji. 
Ved påmelding betales kr. 500. Resten av beløpet betales innen 1. juni 2021. Påmeldingen er bindene. 
Noen enkeltrom med tillegg i prisen på kr. 500,- (Fullt). 

Vi tar forbehold om evt. endringer i henhold til koronasituasjonen. Dersom arrangementet må avlyses tilbakebetales påmeldingsavgiften.  

Velkommen til en uke, der du kan ta vare på deg selv💗

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participants:

Order summary

Mindfulness Retreat - 29. august - 3. september 2021

NOK 500
Total due NOK 500

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Velkommen til rolige dager i vakre omgivelser i fjellheimen.